Plafoniera 17 inch PNI MC1700M cu Stick USB si Card SD

14 zile
Stoc zero
PNI-MC1700
-13%
Plafoniera 17 inch PNI MC1700M cu Stick USB si Card SD

1.195,00 Lei

Preț vechi: 1.370,00 Lei (TVA inclus)
Producator:Sisteme supraveghere, alarme wireless si alte produse marca PNI
Plafoniera 17 inch PNI MC1700M cu Stick USB si Card SD Player Multimedia: Gasiti integrat in aceasta plafoniera si un Player Multimedia simplu cu care puteti reda si vizualiza: - Clipuri Video, Filme ( diverse formate); - Poze- succesiune de imagini; - Mp3 - muzica preferata,...

Plafoniera 17 inch PNI MC1700M cu Stick USB si Card SD

Player Multimedia: Gasiti integrat in aceasta plafoniera si un Player Multimedia simplu cu care puteti reda si vizualiza:
- Clipuri Video, Filme ( diverse formate);
- Poze- succesiune de imagini;
- Mp3 - muzica preferata, si fisiere
2 surse de redare: Acum puteti rula fisierele multimedia preferate de pe modernele suporturi de stocare Stick USB si Card SD.
Ecran Rabatabil:  Plafoniera vine prevazuta cu ecran rabatabil care va permite atat reglarea unghiului de vizionare pentru un confort sporit, cat si inchiderea acestuia pentru o protectie suplimentara, cand nu este folosit.
Ecran lat de 17: Acum puteti reda si viziona filmele preferate, pe un ecran lat generos la formatul original 16:9 , fara imagini deformate, sau disproportionate ca la vechile televizoare.
Conexiune AV Multipla: Plafoniera va permite sa conectati si sa redati pe mai multe Plafoniere / monitoare auto acelasi film / poza / videoclip / Text lucru extrem de util si comod in cazul unui autocar de dimensiuni mari . Acest lucru se poate face cu ajutorul conexiunilor AV In si AV Out. ( Intrare si Iesire Audio Video).

Identificare produs PNI MC1700
Producator PNI
Cod produs PNI-MC1700
Caracteristici generale PNI MC1700
Diagonala ecran 17 inch
Format TV NTSC/PAL
Conexiune USB Da
Suport card Da: SD card
Alimentare 12V
Pachetul PNI MC1700 contine
Plafoniera Da
Telecomanda Da
Manual de utilizare Da

 

Informatii produs

Producator :
PNI

Nicio postare găsită

Scrie un comentariu

Trebuie sa stii ca: