Cauta PACHETELE SI PROMOTIILE in paginile de produs si beneficiezi de reduceri de cantitate si recomandari

EZVIZ - Camere supraveghere, sisteme de alarma, Smarthome si videointerfoane

EZVIZ - Camere supraveghere, sisteme de alarma, Smarthome si videointerfoane
EZVIZ este acum si pe bigit.ro
 
Brandul EZVIZ, a fost creat în 2013 pentru a pune "vederea ușoară" în fiecare casă sau "easy vision" cum spun ei – adică au creat dispozitive inteligente ușor de utilizat, care oferă protecție vizuală și bucurie tangibilă fiecărei familii. Încă din prima zi, au fost pasionați de dezvoltarea de noi generații de produse inteligente pentru casă, care să simplifice și să automatizeze experiența de acasă.



Inovație tehnologică neobosită: EZVIZ este un lider mândru în tehnologia inteligentă de securitate și inovează constant pentru a construi o gamă mai largă de dispozitive conectate. AI avansată, cloud computing și învățarea profundă ne permit să excelăm în ceea ce facem, spun cei de la EZVIZ. 

Modele de produse centrate pe utilizator: Toate produsele EZVIZ sunt proiectate cu grijă pentru a urmări calitatea premium, plăcerea vizuală și utilizarea fără probleme. Astfel de eforturi le-au adus numeroase premii prestigioase de design.

Abordarea securității pe primul loc: Securitatea este înrădăcinată în cultura companiei EZVIZ și sunt onorați să ne ajute să construim o casă inteligentă fără griji prin servicii și tehnologii de încredere.

Capacități de servicii în continuă evoluție: Colaboreaza cu utilizatorii și partenerii pentru a explora viitorul vieții inteligente, prin hardware remarcabil, software nativ în cloud și o platformă deschisă de servicii.

Amprenta ca brand la nivel global: Inovația nu este o sarcină ușoară, dar EZVIZ lucrează din greu pentru a construi tehnologii de înaltă calitate pentru milioane de familii din întreaga lume, avand mai mult de 10 milioane de utilizatori lunari si fiind prezenti in peste 10.000 de magazine in intreaga lume. 

BIGIT.ro iti aduce cateva dintre produsele de la EZVIZ mai aproape de tine 
Supraveghere video: camere de supraveghere IP cu rotire, audio, inregistrare pe card, de interior sau exterior, dar si camere IP cu panou de incarcare solara 

Sisteme de alarma si SmartHome : de la sisteme de alarma complete, la senzori pentru tot ce ai nevoie, prize inteligente si becuri cu conectare wifi si chiar termostat inteligent pentru calorifer

Si nu in ultimul rand poti gasi videinterfoane, sonerii video sau vizor electronic

Pentru vizualizare pe SmartPhone, setari, scenarii si multe altele, poti utiliza aplicatia EZVIZ APP 

  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!