Cauta PACHETELE SI PROMOTIILE in paginile de produs si beneficiezi de reduceri de cantitate si recomandari

Despre AKUVOX - Solutie de videointerfoane IP

Despre AKUVOX - Solutie de videointerfoane IP

Cateva cuvinte despre brandul AKUVOX - care ofera sisteme de videointerfonie de ultima generatie

Un sistem de video-interfonie IP ofera cateva avantaje semnificative fata de un sistem analog, avantaje care deriva din tehnologia de comunicatie bazata pe protocoalele TCP/IP si SIP si tehnologia de cablare structurata. Dintre acestea merita mentionate posibilitatile aproape nelimitate de integrare cu alte sisteme bazate pe protocoalele TCP/IP si SIP (sisteme smart home, de telefonie IP, de antiefractie, acces control, pontaj, etc), usurinta implementarii unor proiecte complexe prin prisma cablarii structurate si posibilitatii utilizarii infrastructurii de date existente, posibilitatea interconectarii mai multor sisteme la distanta, calitatea comunicatiei, marimea nelimitata a sistemului etc.

Akuvox Cloud Portal
Platforma cloud pentru gestionare sistemelor de interfonie IP Akuvox. Faciliteaza instalarea sistemelor de video-interfonie Akuvox, eliminand necesitatea instalarii unui server SIP in locatia clientului. Platforma permite administrarea de la distanta a sistemelor (adaugari echipamente, verificare stare, actualizari firmware, etc.) si ofera utilizatorilor functii suplimentare de comunicatie precum si managementul propriului cont de utilizator. (adaugari echipamente, verificare stare, actualizari firmware, etc.)
Recunoastere faciala
Scapati de codurile si cardurile de acces. Postul de apel R29F integreaza cu succes functii de recunoastere a fizionomiei pentru accesul in cladire.
SIP (Session Initiation Protocol)
Puteti sa utilizati propriul server SIP sau servicii SIP terte pentru a accesa intreaga gama de functii oferite de sistemul de interfonie IP Akuvox. Compatibil cu Asterix, FreePBX etc
Aplicatie mobila
Beneficiati de functiile sistemului de interfonie IP Akuvox de oriunde ati fi. Cu aplicatia mobila puteti gestiona usile, initia apeluri video, raspunde la apeluri. Disponibila doar prin intermediul Akuvox Cloud
Android
Posturile interioare Akuvox sunt disponibile atat pe platforma Linux cat si Android, permitand instalarea de aplicatii terte.
Integrari

Beneficiati de posibilitatile tot mai variate de integrare cu aplicatii si paltforme terte cum ar fi Amazon Alexa, Zipato, Fibaro, iRidium, Control4, Asterix, Patton, Star-Net, Onvif, etc.

 

[Text preluat de pe yli.ro]

ATENTIE! 
In cazul in care achizitionezi doar un post de exterior (videointerfonul AKUVOX)si doresti sa il vizualizezi cu ajutorul aplicatiei Cloud, exista o taxa de 5 USD, care se achita separat si reprezinta o licenta de utilizare valabila pe viata. Aceasta licenta este pentru un utilizator master din casa sau apartamentul respectiv, utilizatorul poate ulterior sa adauge alti utilizatori (membri de familie, cunostinte, angajati, etc) Daca ulterior achizitionezi si un monitor, taxa nu se restituie.
In cazul in care pe langa postul de exterior (videointerfonul AKUVOX), achizitionezi si o unitate de interior (monitor AKUVOX), nu exista taxa pentru activarea licenta. 
Activarea serviciului se face de catre noi prin intermediul aplicatiei de management cloud Akuvox, in baza seriei IMEI de produs achizitionat. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!