0748696867 Luni-Vineri 9-17

Filtre cautare

Sisteme de ghidare parcare

Sisteme de ghidare parcare PARKLIGHT

Arhitectura scalabila pana la maxim 960 locuri de parcare, fiecare din ele fiind deservit de un senzor de prezenta ultrasonic si de o lampa led bicolora rosu-verde.

Permite gruparea senzorilor in arii logice corespunzatoare diverselor zone ale parcarii (etaje, insule, etc.) si asigura informarea in timp real privind numarul de locuri disponibile in fiecare zona (afisaje zonale), global (afisaj general la intrarea in parcare) si directional (afisaje cu indicator de directie si numar locuri disponibile in acea directie) prin intermediul afisajelor led SMD.

Senzorii ultrasonici instalati deasupra locurilor de parcare comanda lampile de semnalizare (rosu pentru loc parcare ocupat, verde pentru loc liber) si transmit informatii mai departe catre afisajele zonale care indeplinesc si rolul de controler.

Cablarea este de tip TCP/IP intre afisaje si de tip BUS (alimentare 24Vcc + DATE) intre afisaje si senzori, iar sistemul poate functiona off-line, softul fiind necesar doar in vederea configurarii sistemului.Sisteme de ghidare parcare

Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu