0748696867 Luni-Vineri 9-17

Sistem de navigație biciclete Mio Cyclo 605 HC

14 zile
Momentan Indisponibil
SPLR1_4657689

1,867.08 Lei
(TVA inclus)

Producator: Camere auto si GPS marca Mio
Ciclismul reinventat Îţi poţi îmbunătăţi performanţele cu fiecare cursă. Indiferent dacă pedalezi în aer liber sau în interior, pe pistă ori pe șosea, dacă încerci să îţi depășești recordul personal sau concurezi împotriva altora; opţiunile sunt nelimitate cu Cyclo 605 HC. Te ajută să îţi...

Ciclismul reinventat

Îţi poţi îmbunătăţi performanţele cu fiecare cursă. Indiferent dacă pedalezi în aer liber sau în interior, pe pistă ori pe șosea, dacă încerci să îţi depășești recordul personal sau concurezi împotriva altora; opţiunile sunt nelimitate cu Cyclo 605 HC. Te ajută să îţi îmbunătăţești performanţa și te motivează. În plus, te cucerește cu designul elegant.

Explorează și concurează

Adu un plus de noutate în cursele de antrenament, explorând locuri noi. Refă etape ale Tour de France. Urcă printr-o trecătoare din Alpi. Cu ajutorul hărţilor complete ale Europei, care se actualizează pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului, ciclismul va fi cu adevărat la înălţime. Dacă te simţi creativ, folosește funcţia unică „Surprise-Me™” pentru a crea trei rute diferite în funcţie de timp, distanţă sau destinaţie.

Performanță fără egal

Indiferent dacă participi la o competiţie în sezonul de ciclism sau te antrenezi în interior în afara sezonului, profită din plin de orice cursă cu funcţiile Cyclo de urmărire și monitorizare statistică. Nu îţi mai bate capul cu magneţii pentru spiţe și nu te mai simţi frustrat în încercarea de a fixa senzorii în jurul pedalelor și al cadrului. Modelul se livrează cu senzori de viteză și cadenţă ANT+ fără magnet, care sunt simplu de montat. Pur și simplu atașezi senzorii de butucul roţii și în jurul tijei pentru șa a bicicletei. Este inclus și un monitor de ritm cardiac ANT+ pentru o condiţie fizică optimă. Dacă te antrenezi în interior, senzorii ANT+ (FE-C) se conectează la instructorii compatibili și îţi permit să ajustezi și să controlezi dificultatea dorită a traseului. Conectivitatea WiFi îţi permite să sincronizezi traseele și înregistrările cu contul MioShare, fără a fi necesară conectarea la computer. Primești pe ecran mesaje de grup de la aplicaţii de socializare (WhatsApp, Twitter, Facebook) prin conectivitate încorporată Bluetooth™ pe smartphone. Cyclo 605 HC se descurcă de minune pe orice vreme. Ecranul tactil plat de 4 inch, cu antireflexie, asigură citirea fără probleme a hărţilor, indicaţiilor și statisticilor în timpul cursei. Rezistent la apă IPX7 în timpul ploilor torenţiale. Conectează-te la MioShare și sincronizează-ţi direct călătoriile cu Strava™, care te ajută să îţi analizezi cursele și să le partajezi cu ceilalţi. Compatibil cu Strava Segments și cu antrenamentele în interior și în aer liber.

Sofisticat, dar simplu

Noua interfaţă pentru utilizatorul Cyclo este acum și mai intuitivă. Este atât de ușor de utilizat, încât vei putea porni în cursă în doar câteva minute, probabil fără a mai fi nevoie să citești manualul de utilizare. Nu vei rata datele și statisticile de performanţă de care ai nevoie. Simplitate și funcţionalitate, în echilibru perfect. Configurarea și utilizarea unui computer de navigaţie de înaltă performanţă pentru ciclism nu au fost niciodată mai simple. Hărţile sunt preinstalate și pregătite pentru utilizare din momentul livrării. Nu trebuie decât să montezi senzorii, să încarci dispozitivul și ești gata de drum.

Funcții:

 • NOU Ecran tactil plat de 4”, cu anti-reflexie, lizibil şi în lumina soarelui.
 • NOU 3 butoane funcţionale pentru alimentare, funcţie de numărare a turelor şi start înregistrare.
 • NOU Hărţi complete pentru ciclism din Europa preinstalate – hărţi cu drumurile, pregătite pentru utilizare imediat ce-l scoateţi din cutie.
 • NOU Strava Live Segments – antrenamente în sală şi în aer liber.
 • NOU Mesaje pentru grup de la aplicaţii de socializare – primiţi mesaje pe ecran (WhatsApp, Twitter, Facebook messenger) prin conectivitate Bluetooth® pe smartphone.
 • NOU Include senzor de viteză şi senzor de cadenţă fără magnet.
 • NOU Funcţie de numărare a TURELOR - îi permite utilizatorului să marcheze diferite segmente ale unei curse sau să îşi marcheze turele la intervale specificate, astfel provocându-l să-şi îmbunătăţească rezultatele pentru fiecare tură sau segment.
 • NOU Adaptor de curent alternativ la 2A - pentru încărcarea mai rapidă a dispozitivului.
 • Navigaţie facilă şi uşor de utilizat - cifre mari pe ecran şi structură simplă a meniului.
 • Funcţia Surprise Me™ - alegeţi timpul, distanţa sau destinaţia şi puteţi selecta unul dintre cele 3 trasee surprinzătoare.
 • Opţiunea încorporată de nod (knooppunten) pentru Belgia şi Ţările de Jos.
 • Senzor ANT+ integrat - inclusiv monitor de ritm cardiac wireless şi senzor de viteză şi cadenţă fără magnet.
 • Se conectează cu sistemul electronic de comutare a vitezelor bicicletei, Shimano Di2. Citeşte şi înregistrează informaţiile legate de schimbarea vitezelor de pe sistemele electronice Shimano Di2. Acceptă telecomanda Shimano Di2 pentru comutarea paginilor de pe panoul de bord şi pentru pornirea/oprirea înregistrării .
 • Suport Wi-Fi - nu este nevoie de conectare la calculator, pur şi simplu sincronizaţi traseele fără efort, prin Wi-Fi.
 • Grad de dificultate al traseului real – se conectează la antrenorii ANT+ prin intermediul protocolului FE-C şi asigură gradul de dificultate corespunzător în timpul antrenamentului în sală.
 • Aplicaţia pentru desktop - un instrument de bază pentru gestionarea uşoară a dispozitivului dvs., pentru descărcarea traseelor noi şi împărtăşirea experienţelor cu prieteni.

Informatii produs

Producator :
MIO

Produse similare

Trebuie sa stii ca: