0748696867 Luni-Vineri 9-17

Robot inteligent interactiv PNI Robo One, control vocal, butoane tactile, galben

14 zile
in stoc
SPLR2_PNI-ROBO1

98.28 Lei
(TVA inclus)

Robotul inteligent cu o multime de comenzi vocale, cu functie de inregistrare si reinterpretare a vocii tale, este o jucarie ce il va tine captivat pe copilul tau Robot inteligent interactiv, control vocal Aceasta jucarie inteligenta nu aduce doar...
+

Robotul inteligent cu o multime de comenzi vocale, cu functie de inregistrare si reinterpretare a vocii tale, este o jucarie ce il va tine captivat pe copilul tau

Robot inteligent interactiv PNI Robo One

Robot inteligent interactiv, control vocal

Aceasta jucarie inteligenta nu aduce doar distractie copiilor tai prin cantec, dans sau mers in toate directiile, ci poate chiar raspunde sau repeta cuvintele spuse. PNI Robo One ofera ore de distractie si educatie aducand copiilor experienta cu robotica si tehnologiile avansate.

Robot inteligent interactiv PNI Robo One

Butoane sensibile la atingere

PNI Robo One poate raspunde la inductia atingerii pentru a face stanga, dreapta, a merge inainte sau inapoi; puteti regla volumul sau intra in alt mod. Atingeti zona superioara a capului, ochii sau urechile si veti putea interactiona in mod inteligent cu robotul.

Robot inteligent interactiv PNI Robo One

Mod inregistrare

Apasand lung butonul din piept, robotul va trece in modul de inregistrare. Puteti inregistra maxim 8 secunde si maxim 3 înregistrări. Apasati scurt butonul pentru a reda inregistrarile. Mai multa distractie cu noul partener de joaca al copilului tau.

Robot inteligent interactiv PNI Robo One

Cadoul perfect

PNI Robo One este o jucarie sigura recomandata copiilor peste 3 ani. Este cadoul perfect pentru o zi de nastere sau de Craciun atat pentru fete cat si petnru baieti. Are dimensiuni reduse fiind astfel comod de adaugat in geanta cu jucarii ale copilului.

Caracteristici PNI Robo One
Timp de rotire
Baterii necesare 3 x 1.5V AAA
Dimensiuni 100 X 95 X 130 mm
Greutate 271 g
Culoare Galben
Varsta minima recomandata + 3 ani
Inregistrare vocala Da
Comenzi vocale Da
Actiuni robot Face miscari de dans, emite sunete, canta melodii


Informatii produs

Producator :
PNI

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Trebuie sa stii ca: