0748696867 Luni-Vineri 9-17

Mărturii (aprecieri)

Am primit produsul exact cum trebuia si la timp. Cel putin la marca Genway au cele mai ieftine preturi de pe piata! Felicitari!

A intarziat putin comanda facuta pe site. A ajuns in 3 zile, dar am primit exact ce aveam nevoie si ce am comandat. O yala si videointerfon. Multumesc!

Totul a decurs bine in legatura cu comanda efectuata pe site, mai putin partea de curierat, unde am intampinat probleme la livrare

Am cumparat un video interfon de la Genway si am fost multumit de rapiditatea cu care l-am primit si de suportul oferit.

Cu aceasta ocazie dorim sa multumim clientilor nostri, care ne-au ajutat sa ajungem pana aici si ne-au oferit feedback-uri pozitive si constructive. De asemenea, dorim sa multumim si viitorilor clienti pentru alegerea facuta. Nu ezitati sa ne contactati si incercam sa va oferim produsele de care aveti nevoie. Pentru noi chiar conteaza clientii multumiti, nu profitul maximizat. VA MULTUMIM DRAGI CLIENTI SI VIITORI CLIENTI!

Dragi clienti, speram ca aici sa fie cat mai multe pareri de la voi. Pentru a posta, puteti accesa aceste postari sau in partea dreapta, de sus, a site-ului la tabul "Pareri clienti"
Scrie un comentariu