Camera video auto Smailo OPTIC VIDEO CAM

14 zile
in stoc
SPLR1_4656982

323,47 Lei
(TVA inclus)

Producator: Camere auto si GPS marca Smailo
OPTIC VIDEO CAM acoperă integral funcționalitatea unei camere video auto Full HD. O poți lua cu tine, oriunde, oricând, fiind echipată cu funcția de filmare în condiții de luminozitate scăzută și înregistrare ciclică. Compactă. Intuitivă. Independentă. Camerele video auto sunt...
+

OPTIC VIDEO CAM acoperă integral funcționalitatea unei camere video auto Full HD. O poți lua cu tine, oriunde, oricând, fiind echipată cu funcția de filmare în condiții de luminozitate scăzută și înregistrare ciclică.Compactă. Intuitivă. Independentă.

Camerele video auto sunt destinate atât șoferilor profesioniști cât și celor amatori. Concepute inițial doar pentru a surprinde evenimentele de pe traseu, acestea au acum și rolul de a ne proteja în trafic și de a crește siguranța autovehiculului în momentul staționării.


Monitorizare continuă

OPTIC VIDEO CAM dispune de senzor de mișcare, ceea ce permite declanșarea filmării în caz de mișcare sau impact. Cu o rezoluție FULL HD (1920x1080) și un unghi de vizualizare generos de 145 °, calitatea filmărilor și pozelor obținute cu ajutorul camerei, crește considerabil. Senzorul G integrat, permite protejarea automată a fișierelor înregistrate în cazul producerii unui impact.

*se recomanda utilizarea unui card microSD HC de clasa minim 6 (recomandat clasa 10)

Informatii produs

Producator :
Smailo

Produse similare

Trebuie sa stii ca: