Sistem de navigatie PNI-S907 ecran 7 inch harta inclusa iGO Primo Full Europe

14 zile
Stoc zero
PNI-S907
Sistem de navigatie PNI-S907 ecran 7 inch harta inclusa iGO Primo Full Europe

680,00 Lei

(TVA inclus)
Producator:Sisteme supraveghere, alarme wireless si alte produse marca PNI
Sistem de navigatie PNI-S907 ecran 7 inch harta inclusa iGO Primo Full Europe Harta iGO Primo Full Europe inclusa: Sistemul de navigatie portabil PNI S907 vine cu harta iGO Primo Full Europe preinstalata. Cu o interfata intuitiva si raspuns rapid, iGO Primo permite accesul la...

Sistem de navigatie PNI-S907 ecran 7 inch harta inclusa iGO Primo Full Europe

Harta iGO Primo Full Europe inclusa: Sistemul de navigatie portabil PNI S907 vine cu harta iGO Primo Full Europe preinstalata. Cu o interfata intuitiva si raspuns rapid, iGO Primo permite accesul la principalele harti europene, cu suport vocal pentru a nu distrage conducatorul auto de la drum.
Update gratuit: Cu acest produs aveti acces la un update gratuit de harti. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati si sa instalati pe calculatorul dumneavoastra software-ul "Naviextras Toolbox" si sa creati un cont de utilizator. Inainte de a inslata update-ul va recomandam efectuarea unui back-up al informatiilor stocate deja pe GPS-ul dumneavoastra. Se poate face un singur update gratuit, asa ca alegeti cu grija momentul efectuarii acestuia.
Display generos:Ecranul de 7 inch este extrem de sensibil si precis la atingere. Stylus-ul inclus in colet ofera un control si o navigare prin meniuri mult mai precisa, fata de utilizarea cu degetele.
FM Transmitter: Sistemul de navigatie portabil PNI S907 este echipat cu FM transmitter. Acesta permite transmiterea melodiilor stocate in memoria interna/externa a navigatiei, pe radioul FM din masina.
Memorie interna: Memoria interna a navigatiei este de 8GB, ceea ce inseamna ca se pot integra harti complexe sau adauga fisiere multimedia suplimentare.
Procesor puternic: Receptia si afisarea pozitiei GPS pe harta se face instantaneu, datorita noului procesor mai puternic MSTAR MSB2531 cu viteza de 800 Mhz si memoriei RAM de 256 MB.
Conectica:Conectica navigatiei PNI S907 este formata dintr-un port miniUSB, un slot MicroSD, pentru harti suplimentare sau fisiere multimedia si o mufa jack pentru casti.
Player multimedia: Unitatea GPS are trei functii importante: player video, player audio si player foto. Suporta fisiere video precum: AVI, WMV, MP4 si fisiere audio: MP3 si WAV. De asemenea, suporta formate JPG, BMP si PNG.
Gata de drum: Produsul este "Gata de drum" datorita accesoriilor din pachet care ii permit un montaj imediat pe parbriz si la mufa de bricheta.

Identificare produs PNI S907
Producător PNI
Cod produs PNI-S907
Culoare produs Negru
Sistem de operare Windows CE 6.0
Ecran LCD
Dimensiune ecran 7 inch
Touchscreen Da
Rezoluţie ecran 800 x 480 pixeli
Aspect ecran 16:9
Dimmer (luminozitate ecran) Da
Navigaţie GPS
Chipset GPS MSTAR MSB2531
Frecvenţă procesor 800 MHz
Memorie DDRAM 256 MB
Memorie interna 8 GB
Slot card SD/MMC Da
Card SD/MMC maxim 32GB
FM transmitter Da
Player
Formate video suportate WMV, MPEG, MPG, 3GP, ASF si AVI
Formate audio suportate WMA, MP3 şi WAV
Formate foto suportate JPG,BMP şi PNG
Formate e-book suportate TXT
Alte detalii
Limbă meniu Română, Engleză
Alimentare 5V
Dimensiuni (L x H x G) 179 x 115 x 12mm
Pachetul PNI S907 conţine
Navigatie portabila Da
Alimentator auto cu mufa de brichetă 12 V c.c. Da
Cablu USB Da
Suport de parbriz Da
Manual de utilizare Da

Informatii produs

Producator :
PNI

Nicio postare găsită

Scrie un comentariu

Produse similare

Trebuie sa stii ca: