DVD player auto portabil 9.5 Inch cu Tuner TV PNI-NS969

14 zile
Stoc zero
PNI-NS969
DVD player auto portabil 9.5 Inch cu Tuner TV PNI-NS969

410,00 Lei

Producator:Sisteme supraveghere, alarme wireless si alte produse marca PNI
DVD Player Portabil 9.5 Inch cu Tuner TV PNI-NS969 PNI-NS969 este un DVD player auto cu ecran de 9.5 inch avand functie de DVD player, TV tuner, Radio, USB si SD card. Vine cu alimentare la 12V c.c., sistemul este dotat si cu acumulator ce are o autonomie de pana la 2 ore de...

DVD Player Portabil 9.5 Inch cu Tuner TV PNI-NS969

PNI-NS969 este un DVD player auto cu ecran de 9.5 inch avand functie de DVD player, TV tuner, Radio, USB si SD card. Vine cu alimentare la 12V c.c., sistemul este dotat si cu acumulator ce are o autonomie de pana la 2 ore de functionare. De asemenea in pachet este inclus un CD cu jocuri si un joystick.

Display generos: Ecranul TFT LCD de 9.5'', cu design ultra subtire, este rotativ (270 grade) asigurandu-va un unghi bun de vizualizare a filmelor/videoclipurilor preferate.
USB, SD-MMC, Tuner-TV: DVD/Media Player-ul dispune de conectivitate USB 2.0 si posibilitate de introducere card de memorie SD/MMC. Tunerul analogic ajuta la receptionarea semnalelor TV, permitand urmarirea pe acest dispozitiv mobil a emisiunilor sau filmelor de pe canalele TV preferate. Modurile video suportate sunt NTSC/PAL/SECAM (norma sunet BG/DK/I) .
DVD, CD, DivX, AVI, MP4: Produsul suporta o gama larga de formate video si audio DVD, SVCD, VCD, CD, CD‐R/RW, JPEG, DVD, DVD, WMA, MPG, MP3, DIVX, VOB, AVI, MP4 (RM/RMVB este optional).
Mic si versatil: Pachetul contine DVD player-ul NS969, antena FM, telecomanda si gamepad pentru jocuri. Mai contine incarcator pentru bricheta 12V c.c., sistemul este dotat si cu acumulator cu autonomie de pana la 2 ore de functionare. De asemenea, include un incarcator pentru prize 220V.

Identificare produs
Producator PNI
Cod produs NS969
Culoare Negru
Caracteristici generale PNI-NS969
Ecran LCD 9.5 inch
Rezolutie 640*234
Format TV PAL/SECAM/NTSC
Suport card microSD/Transflash
Conexiune USB 2 x USB 2.0
Telecomanda Da
Acumulator Li-Ion Da
Tuner FM analogic Da
Tuner TV Da, Analogic
Tensiune alimentare 9 V
DVD player Da
Conector AV In Da
Conector AV Out Da
Conector Antena TV Da
Pachetul PNI-NS969 contine
Monitor auto Da
Alimentator auto Da
Alimentator de casa Da
Telecomanda Da
Cablu AV Da
Antena TV Da
Manual Da
Joystick Da
CD Jocuri Da

Informatii produs

Producator :
PNI

Nicio postare găsită

Scrie un comentariu

Trebuie sa stii ca: